save
the
date
Събития
Отминали
04 - 04 June 2024
10:30am 12:00pm EET

Информационна сесия относно третата покана за Innovative Actions

Включете се в информационна сесия по поканата за Иновативни дейности

INFO SESSION 3

Innovative Actions

Като звено за контакт по Европейската градска инициатива, НСОРБ организира Информационна онлайн сесия относно третата покана за иновативни дейности на 4 юни 2024 г. от 10:30 до 12:00 ч.

Всички желаещи да се включат могат да се регистрират тук: https://forms.gle/XHZhg1QNiEoZbDTw6 

Поканата е отворена за кандидатстване за всички градове в Европейския съюз до 14 октомври 2024 г., 14:00 ч. централноевропейско време. 

Темите са енергиен преход и технологиите в градовете
- Енергиен преход: експериментиране и проучване на реални иновативни решения, които биха осигурили достъпни, сигурни и по-чисти местни енергийни системи;
- Технологии в градовете: да се проучат нововъзникващите технологии и цифрови решения за подобряване на обществените услуги, градското управление, качеството на живот, ангажираността на гражданите и да се гарантира, че нашите градове са по-безопасни, по-сигурни и достъпни за всички.

Избраните по тази покана проекти ще тестват иновативни решения в градовете за осъществяване на екологичен и цифров преход.

Повече информация можете да прочетете на следният линк: https://www.urban-initiative.eu/calls-proposals/third-call-proposals-innovative-actions

04 June 2024
10:30am 12:00pm EET
Информационна сесия относно третата покана за Innovative Actions